Pár szó a blogról

Amikor úgy döntöttem, hogy eljött az ideje annak, hogy irodámnak saját honlapja legyen, célom volt, hogy ez a honlap átlátható és informatív legyen, de elkerüljem azt, hogy az érdeklődőket letaglózza a honlapon szereplő rengeteg információ. Meggyőződésem, hogy irodám két szakterülete, a büntetőjog és a családjog esetében egyaránt szükséges az, hogy az Ügyfél és ügyvédje között bizalmi, nyílt kommunikáción alapuló együttműködés tudjon megvalósulni.

Ezt pedig nem tudja pótolni az, ha a honlapon zsúfolásig szerepelnek a különböző információk.

Azt is pontosan tudom, hogy mind a családjognak, mind a büntetőjognak rendkívül széles irodalma és joggyakorlata van, azt pedig nem szerettem volna saját szavaimmal is megírni, amit mások már megírtak.

Ugyanakkor immár elegendő időt töltöttem a jogászi pályán ahhoz, hogy az általam gyakorolt területekkel kapcsolatban saját gondolataim is megfogalmazódjanak.

E gondolatokat, valamint más területeket is érintő meglátásaimat legkönnyebben blog formában tudom összegyűjteni.

A terhelt hozzátartozója számára talán legnehezebb időszak
Sokan írtak már arról, hogy milyen átélni azt, ha a bűncselekmény miatti előállítástól kezdődő időszakot, arról azonban kevesen, hogy ugyanezt...
Pár szó a blogról
Amikor úgy döntöttem, hogy eljött az ideje annak, hogy irodámnak saját honlapja legyen, célom volt, hogy ez a honlap átlátható...